Utmaning!! Clean living…..

post

Foto: Ewa Andinsson

Lite snurrig efter tidomställningen, men hemma i kylan igen. Borta bäst men hemma bra är nog mitt motto. Njuter så av sol mot hud. Man nästan känner hur D-vitaminerna livar upp cellerna. Som ni säkert förstått av mina tidigare inlägg har maten under semestern varit allt för fet och söt och man fick jaga efter grönsaker. Så jag har bestämt mig för lite clean living ett tag framöver. Ingen Pasta på några veckor. Snyft..får ge det till lilla Grappa.. Börjar på lördag med en ganska strikt diet. Inga mejeriprodukter eller raffinerad mjöl eller socker fram till jul. Vill ni följa med? Jag lägger ut min inköpslista här på livsformen, imorgon fredag.

0 reaktioner på ”Utmaning!! Clean living…..

 • Ida on november 19th, 2010

  Jag borde följa med… men det är ju jul, sötsakernas bästa tid:)
  Fantastisk bild förresten, och välkommen hem!

  • Alexandra on november 20th, 2010

   Hej Ida,
   Visst är jul en mathelg…men det är ju just bara det. 1-3 dagar man samlas runt mat och gott. Det är helt OK om man väljer en hälsosam livsstil i 90 % av sin tillvaro. Om du absolut måste, ät godis över julafton och goda, nyttiga saker innan och efter. Clean food är inte att äta äckligt, snarare tvärt om.

 • Lena on december 5th, 2010

  Vilken underbar bild! Oooooootroligt!

@twitter