träning, skön smärta och matsnurr…

post

Idag ska jag köra ett kombopass med spinning och bodypump, har redan nu ont i hela
kroppen men det lossnar nog vid uppvärmningen. Ute och joggade igår. Tryckte ned tiden till 7.31/km på en 8 km sträcka. Mitt ‘kämpe’ problem är maten. Imorgon ska jag plåta ett äppeljobb för expressen med massor av goda, söta recept. Hur lätt är det att skapa utan att smaka. ;( Det snurrar till sig för mig. Inte lätt att vara kock på diet. Har kört GI i tre veckor nu men har hittills inte sett någon resultat på vågen. Kan vara semestervinet som gör sig gällande. Men är nöjd med vad jag äter och träningen, resutatet på vågen borde komma. Om inte annat så mår mina blodkärl fin fint efter alla nyttiga fettsyror jag äter. Köpte ekologisk avokado från Årstiderna och har gjort ett eget ‘smör’ på citron, salt, peppar, tabasco och mosad avokado!
Mina snacks, en handfull nötter blandade med gojabär och supergoda avokado.

0 reaktioner på ”träning, skön smärta och matsnurr…

 • sofie mumsfillibaba on augusti 16th, 2011

  Jobbigt att komma igång men bara att kämpa! Härligt att känna resultat på klockan o i kroppen. Matproblemet är jag med på. Men tränar man så får man “unna sig” tycker jag!:)

  • Alexandra on augusti 18th, 2011

   Hej Sofie,
   du har så rätt! Man är sig nöjd med sig själv och känner att man blir starkare både mentalt och i kroppen. Det viktiga men svåra är att hitta en rutin. Jag kan ibland träna 4 ggr i veckan i ett halvår och sedan bara sluta tvärt och bli en soffpotatis. Och då går jag benhårt upp i vikt. Mina nuvarande extra kg är från en jobbig tid med pappas sjukdom och sorg och att ha lämnat köksgolvet i restaurangen och istället hamnat framför datorn mera. Men jag ger inte upp, ramlar man av hästen är det bara påt igen! Livet tar inte slut för att man har en dålig period.

@twitter