Tävling!

post

Vinn boken ”Fisk är inga konstigheter, version 2”


I boken ”Fisk är inga konstigheter, version 2” är en guide till fisk i matlagningen där elva professionella kockar och matkreatörer tipsar och inspirerar. Jag har bidragit med några av mina bästa fiskrecept. Boken ges ut av Svensk Fisk och berättar hur man tillagar fisk från grunden.

För att vara med och tävla, svara på frågan nedan och skriv ditt svar i kommentarfältet. Dela tävlingen på din Facebook-sida genom att trycka på ”Facebook-ikonen” under blogginlägget.

Jag har tre böcker i potten, tävlingen avslutas fredag 10/12.

Lycka till!

Fråga:

För att få bästa resultat vid tillagning av fisk bör kärntemperaturen vara:

a) 42 grader b) 52 grader c) 62 grader

Obs! Inga svarsinlägg går att se för än på fredag då tävlingen är avslutad.

@twitter