Jag = Sankt Bernards….

post

Det är dags nu!
Mitt samvete har under milt tjat tyckt att jag skall göra slag i saken för att göra mig lättare inför min seriösa ..nåja…;-) satsning för Göteborgsvarvet, 2,1 mil, nästa år i maj. Man är snällare mot kroppen utan massa extravikt att släpa runt i spåret. Som kroppstyp ser jag mig själv som en nöjd Sankt Bernardshund. Följ min förändring i bloggen. Tanken är att jag skall upprätta en mat och träningsdagbok. Och hitta livsformen i en varaktigt form, för resten av mitt liv. Jag kommer att ramla på vägen, men fördelen med SanktBernadshundar är att dom har låg tyngdpunkt och 4 ben, man är snabbt på fötter igen.

0 reaktioner på ”Jag = Sankt Bernards….

 • Kajsa on september 14th, 2010

  Kul att bli jämförd med en vinthund – jag känner inte till 100% igen mig i den beskrivningen, men jag tror det var positivt;)
  Hur seriöst du satsar kan bara du bestämma.
  Envishet och fighting spirit är bra egenskaper i de här sammanhangen. Jag tror på dig.
  //kajsa

 • Mia Anderberg on september 15th, 2010

  Kajsa! Tack för att du inspirerade mig i morse! Jag hoppade inte träningen utan tog mig dit och tränade hårt i en timme på lunchen. Gick därifrån piggare och starkare än innan!
  Ska börja hålla koll på din blogg, kanske speciellt när styrkan börjar svaja…..
  kram
  /mia

@twitter