På bio i smoking….

post

20120426-191729.jpg
Det är inte ofta publiken inklusive jag själv är uppklädd till tänderna. Själv upptäckte jag, efter en svettig mässdag med stekos och matlagning, att det fanns dusch tillgänglig på Älvsjömässan och jag rusade in. Duschade mig och sminkade mig på 13 minuter. Fick en hel del blickar bland storköksutrustningen. Hoppas dock att jag fick till det.Lite jobbigt när fotograf linjen in i minglet kändes en halvmil lång. It’s à tough job but someone has to do it!! Se fler bilder på Finest.se

klicka här

20120426-192439.jpg
Rigolettos nya satsning ned uppfräschad biograf och bistro är lyckad. Färgerna biomässigt röda och VIP avdelning med breda säten, gott om benplats och sidobord kändes lyxigt. Vi bjöds på förhandsvisningen av filmen Cockpit. Suveränt skådespel av Jonas Karlsson i en rolig & underhållande historia om könsförvecklingar med ett par riktigt sköna oneliners.:- Kn..la mig hårdare gubbjävel! Kommer nog att citeras ofta i sommar. Mer om filmen här
Premiär maten var läcker och snygg, men jag är ju så lättflörtad…mina tår krusar sig alltid av glädje när jag välkomnas med ostron och skumpa! Plockbuffen var välgjord med goda smaker, råvaror och bra kryddning. Kan bistron hålla lika hög svansföring på sin kommande meny kommer det gå jättebra för Rigolettos nya satsning. Att de följer trenden kan man läsa i denna artikel  här

@twitter