Ny vecka, nya tag…

post

Pustar ut efter 5 dagar med böcker, kockar, matlagning på scen och mycket information. Trött i huvudet men ändå härligt med bokmässa, längtar redan till nästa år. Roligt att få jobba med Tomas Tengby, vi varvade kokböcker och kockar på matscenen. Nu skall jag ut och lättjogga i det soliga men blåsiga höstvädret! Startar min matdagbok imorgon, tänkte nu göra slag i saken och sakta äta och träna bort några kilon….Kommer att köra kolhydratsnålt med GI/LCHF inriktning utan att överdriva fettet, har genom åren märkt att mitt lite stressiga liv mår bäst av den typen av mattänk….Tror att det är viktigt att man hittar den typen av livstil som fungerar i de egna sociala sammanhangen, jag är ständigt omringad av mat, smakar mat, lagar mat, äter mat. Ekvationen är inte alltid lätt och sakta men säkert smyger sig kilona på. Tänkte hitta en livsform som jag kan leva efter. Följ mig och kom gärna med kommentarer! //Alexandra

@twitter