Nu blir det andra bullar…eller salame..

post

Ja…det är så gott. men hua vad jag har lagt på mig det sista året. Sorgen efter pappa, stress och tröstätande har skapat många extra kilon på magen och höfterna. Rör på mig rätt bra med 1,5-2 mil powerwalk/lättjogg i veckan med det hjälper inte att gå ned när man passerat en viss ålder. Ska öka träningen lite till men måste skära ned på maten oxå. Vad träning däremot har gjort är att den gett mig lugn i huvudet och kraft att se problemen och snart, förhoppningsvis,  styrka och envishet att göra något aktivt åt det.
Det värsta är att mat är så gott! I Italien njöt jag ut till lilltårna. Se bara vad vi fick till välkomstlunch första dagen vi kom dit. Man måste vara hungerstreikare för att klara detta. Nej släng iväg mig på en öde ö igen. Bästa dieten hittills. Åkte tjock, blek och fattig, kom hem brun, smal, rik och känd. Någon som kan rekommendera mig någonstans?

0 reaktioner på ”Nu blir det andra bullar…eller salame..

 • Magnus on juni 27th, 2011

  Tjena!

  Kul och läsa din blogg.
  Ja nu är jag hemma och försöker träna bort alla italienska kolhydrater 🙂
  Vi hade ju ialla fall en sjukt rolig vecka.

  • Alexandra on juni 30th, 2011

   Hej Magnus! Supertrevligt att lära känna dig. Säg till om det är någon kul kurs på restaurangakademien som jag inte får missa!!
   Kram

@twitter