Morgonstart a la redig!

post

För Er icke Göteborgare så kan ja berätta att man är redig när man gör så där otroligt, präktigt rätt. Så startade jag min morgon! Får se om resten av dagen håller samma ton med tanke på att jag ska på Where the action is och njuta av Cooldplay och några kalla i sommarnatten. Vaknade kl 8, drack varmtvatten med citron, drog på mig träningskläderna och powerwalkade 8 km på 1 timme och 6 minuter. Hem till en bärsmoothie. Hit me, kära antioxidanter!
Min snabba bärsmoothie
0,5 paket blåbär och hallon
0,5 banan
2 msk proteinpulver eller 1 äggvita
1 dl vatten
mixa i blender
Nu lite jobb med att skriva recept till Göteborgsposten sedan en vettig lunch.

20110630-003807.jpg Coldplay var sköna och sommarnatten varm. Men kvällen blev inte lika nyttig som början på dagen. Lite för mycket kolhydrater och öl. Bättring utlovas!!

0 reaktioner på ”Morgonstart a la redig!

  • Bobbi on september 1st, 2011

    Super informative writing; keep it up.

@twitter