Känslor i de mörkaste skogarna..

post

Vädret var lite molnigt när vi kom fram till Loka Brunn i lördags. Var förvånad att det bara tog 3,5 timme att köra från Gbg. Veden sprakade förföriskt när vi gick in för en lunch i matsalen. Buffén var god med lax och biffar vid sidan om nyttiga gryn och sköna sallader. Gillade speciellt ceasar salladen med rostad malt, kul touch. Spännande nötig/rostad smak. Tänker jag komma ihåg.

.

Upp till den nya badanläggningen. Varma källor och behandlingar. Lyx för trötta kroppar. Underbart att sitta i det varma vattnet, men ibland kan jag vara jag lite retro när det gäller spa. Tog mig ned till badflotten vid sjön för den stora upplevelsen. Ingen var där…alla var uppe i det nya….Bastu med åtföljande avklätt dopp i det iskalla vattnet. Det var så kallt att jag bet mig själv i tungan när jag hoppade i. Vattnet var helt stilla innan jag rörde upp det och jag bekräftade att jag fanns när jag såg mina “små” svallvågor nå vassen vid sidorna. Det brann skönt i skinnet efteråt. Jag älskar närhet till en vacker natur.

20111114-120205.jpg.

Känslorna fortsatte att komma. På kvällen bjöds vi på gluewine och opera med Negar Zarassi. Hon sjöng stycken ur carmen och La Boheme. Jag älskar la Boheme, påminner mig så mycket om min älskade pappa. Vi satt på renfällar i den gamla kyrkan och tårarna rann nerför mina kinder. Sorg är jobbigt att hantera men vissa känslor kan nog vara renande, hoppas det, kanske hjälper det lite att få släppa ut trycket ibland, även om det är jobbigt. Man kan ju inte alltid lyckas välja miljö. Sminket rann men jag satt tyst och min älskade tryckte försiktigt min hand.

@twitter