livet kommer ikapp…

post

Ibland är det bara omöjligt att ta till sig, vet att döden är en del av livet. Men det är även det enda man inte kan förändra, en bana man inte kan rucka på.
Jag förlorade min älskade pappa för några veckor sedan och allting stannade till i mig. Helt plötsligt är många saker oviktiga. Pengar, jobb, den eviga springandet efter framgång och prestige känns absurd och ointressant. Kärleken till familj och vänner är det viktigaste. Det starkaste jag har. Det enkla i livet är att solen fortsätter att gå upp varje morgon och ned varje kväll. Och minnet av en stark, underbar pappa kommer alltid att leva i mig.

0 reaktioner på ”livet kommer ikapp…

 • Violeta on januari 17th, 2011

  Jag beklagar sorgen.
  En mamma och pappa skall alltid finns där och skydda oss. Så när dom en dag försvinner kommer vi alltid att känna oss övergivna hur gamla vi än är :O(
  Men du har din man och dina barn som kommer att hjälpa dig genom detta :O)

 • Thomas Larsson on januari 17th, 2011

  Jag vill beklaga sorgen Alexandra,såg detta alldeles nyss.
  Han lämnar ett stort tomrum efter sig.
  Glömmer aldrig hans värme och humor samt stora hjärta.
  T.o.m min son som är 26 år nu,pratar fortfarande om pastan
  som han tillagade!

  Kramar från Thomas & Kenny!

 • Sabine Itze Wärn on januari 18th, 2011

  Hej fina Alexandra,
  Jag beklagar sorgen från djupet av mitt hjärta.
  En varm Kram från Sabine

 • Marie Gerahty on januari 24th, 2011

  Alexandra – vad säger man? Skickar massor med värme, det är tungt nu men det kommer att bli bättre sedan, fast de stannar alltid med oss, nära intill hjärtat, alltid. Det kommer att ta tid, det behöver tid.

  Hälsningar
  Marie

 • kinna on januari 30th, 2011

  Beklagar sorgen! Jag hade din pappa som lärare i högstadiet i Ösmo (och dig också några gånger :-)) och han var alltid så himla cool och avslappnad med glimten i ögonen! Så som en lärare ska vara!

  Mina tankar är med dig och din familj!
  KJ

@twitter