Kände mig som en supermodell för en dag!

post

Dock kanske inte lika snygg, men hummern stal showen.
Upp tidigt för att få håret fixat hos Sveriges bästa  frisör Patrik Westerberg på salong IT. Ensamma i salongen kl 07.00 smuttade vi på latte från Bar Centro och fixade hår. Taxin plockade upp mig 08.45 och snabbt ut till Landvetter. Framme i Stockholm åkte jag direkt till studion där Mattias Edwall redan stod och plåtade min stil kollega Katarina Ahltin.

Jag provade ny kockrock och hade en egen sömmerska som sydde om den så att den passade mig. (Hon hade sytt om Madonnas kläder inför showen på Globen, jag är “smalltime kändis” i sammanhanget).Dessutom hade jag en påkläderska, en sminkös, 1 hummerhandlare, och ytterligare ett par hangarounds. Lite annorlunda mot mina egna små plåtningar i köket för andra jobb. Här är lite av resultaten från min I-phone. Lite retush från Sveriges bästa fotograf och jag blir 20 år yngre och supersnygg….hoppas jag.

0 reaktioner på ”Kände mig som en supermodell för en dag!

 • Ralph on februari 26th, 2011

  Hej Alexandra,
  Hoppas du gillade din vip-behandling du fick, bara att njuta av det!
  Blev lite full av skratt när jag läste din blogg. För några år sedan var du med i något telefonbolags tävling. Man fick anmäla sig på deras hemsida och sedan, om man hade tur, så kunde man bli uppringd av sin idol!
  Och ja, jag hade tur, du ringde upp och vi pratade i ca en timme, det var jättekul!
  Nu för att komma tillbaka till ämnet, när jag ser dig på tv så brukar jag gladeligen säga att Alexandra har jag pratat med i telefon i en timme! Du har mao stjärnstatus och eftersom jag gillar Madonna och hennes sömerska nu har hjälpt dig så kan det inte bli bättre! Min idol, har fått hjälp av Madonnas sömerska och jag har pratat med henne! 🙂

  Och till slut en liten önskan, kan du inte skriva lite om tryffelolja och tips om hur och vad man kan använda det till! Har lite fantasibrist och är ganska osäker på hur jag ska använda den!

  Och ja, förstår att det här inlägget kanske inte riktigt hör hemma här men nu blev det så ändå!

  Ha det bra!

  /Ralph

  /Ralph

@twitter