It’s a tough job…but someone got to do it!

post

Fortsätter att vräka i mig antioxidanter och vitaminer inför hösten. Har bestämt att jag ska må riktigt bra vara medveten om vad jag äter. Så supernöjd med mitt lilla förråd av äppelråsaft från trädgården som numera ligger i pasar i frysen.
Lunch blev idag en otroligt god smoothie på 6 frysta äppeltärningar av råsaft, 1 liten bit (ung halv valnöt) färsk ingefära, 1 dl fryst bladspenat (den som ligger smulad i påse är bra i detta fall), i mogen avokado, 1 dl vatten. Mixa i blender eller med en bra stavmixer och man är mätt och belåten ett bra tag framöver. Kan behövas, jag sitter och skriver recept på mina helt underbara biscotti jag bakade förra veckan för ett reportage i “mitt kök”. Blir så rastlöst sugen på gott och “the munchies” när jag skriver om goa grejer….It’s a tough job…but someone got to do it!

20111025-120727.jpg

0 reaktioner på ”It’s a tough job…but someone got to do it!

  • Panama foundation on oktober 26th, 2011

    Frukt innehaller valdigt lite naringsamnen jamfort med grona blad och bar Sa for att optimera din energi och skapa en bra halsa at mycket av de ingredienserna som ligger hogt upp pa listan.

@twitter