Hizza & dizza

post

Hotellfrukost på posthotellet.
Var på Connoisseurs fest med Great taste igår kväll och njöt av choklad, vin och trevliga människor.

20120414-102222.jpg

Martina Rudbo La Zazzi Jaana Wennerholm

Sov över på hotellet och bestämde oss för att prova den omtalade VIP frukosten, jag tog We care 195:- lite nyttigare med müsli. Hmmmm funderade redan när vi satt oss vitsen med att betala för en dyr frukost när det redan ingår en men väntade mig stordåd. Kan bara säga att Post har en hel del jobb kvar för skapa ett bra koncept. Baconet var inte nystekt, äggröran var hård (kändes som om de sprungit ned en våning och hämtat alltihop från buffén) nej en klar dizz!! … däremot hizzar jag gärna den ordinarie frukosten. Där står en kock och lagar omelett, massa gott bröd, pålägg och grönsaker. Så ska en hotellfrukost se ut. Nästa gång skippar jag VIP och äter med pöbeln 😉

20120414-103450.jpg

@twitter