Firenze….mmmmmmm

post

Är otroligt nöjd med mitt resereportage i nya tidningen Solo Italia som precis kommit ut. Jag smakade mig igenom marknader, restauranger och fik i Florens och delar med mig av mina tips och recept. Inte konstigt att jag är tvungen att springa I-Form lopp. Igår tragglade jag runt 10 km på 1.17. En tid som man egentligen inte ska skryta med men det gör jag ändå!! jag är ingen löpare(ännu?) och jag tog mig fram. På italienska säger man ¨chi pa piano, va sano…chi va forte va alla morte¨(den som går långsamt går frisk den som går fort går mot döden) ord och inga visor. Jag är superglad att ha fått mig själv att tycka löpning är ok vid 45 års ålder och jag har förhoppningsvis många år på mig att bli bättre på det. Så nu tänker jag laga till några av de goda recepten jag delar med mig av i tidningen. Vad sägs om en ricottamousse till efterrätt?

0 reaktioner på ”Firenze….mmmmmmm

  • Andreas Kjörling on september 1st, 2011

    Jag avundas din tur till Florence, en helt underbar stad. Själv fick jag ta Italien hem istället men är ändå nöjd efter avslutad måltid!

    / A

  • Frida on september 9th, 2011

    Åh, detta reportage skulle jag vilja få tag på! Det skulle bli en nostalgisk resa från när jag pluggade där som 20-åring. En fantastisk stad med fantastiska människor!

@twitter