En god indier i Götet

post

Hektisk dag, håller på att planera och samla ihop min medverkan på Gastronord nästa vecka. Jag ska tillsammans med Robert Maglia laga god mat och prata om mat med andra namnstarka kockar i ASKOs monter, Louise johansson tackade idag ja till att medverka. Kul! Hann dessutom med ett träningspass i Crossfit på förmiddagen och 5 km powerwalk på eftermiddagen. Hela familjen var ute och åt indiskt till middag på Maharani på första långgatan. Väldigt gott och underbar personal. Gillade den familjära stämningen. Hit kommer jag att ta mig ofta. Sa jag att jag skrev GP’s veckomeny recept oxå!! Helt otroligt så effektiv man är ibland.

20120417-233553.jpg

Min ‘minsting’ och jag

20120417-233738.jpg
Förrätten var ljuvlig. Härlig kombo av örter och smaker och rätt hetta i maten utan att den tar över.

@twitter