Eko-logiskt igen…hizza och dizza förpackningar.

post

var och tränade idag och började prata ekologiska råvaror. Fick frågan om det verkligen är viktigt att äta ekologiskt. Vill börja med att säga: JA det är det! Men får då alltid till svar att det är dyrt, krångligt, svårt osv.
Mitt svar till alla Er som tycker att det är svårt att ställa om till ekologisk mat är följande; börja med ett par viktiga saker. Allt behöver inte vara ekologisk. I min familj äter/dricker vi ganska ofta köttfärs, mjölk, tomater och potatis därför är dessa självklart ekologiska, för att den totala mängden per månad år blir så stor i min och mina barns kroppar. Detta är logiskt.

Ang förpackningar…

Hizzar att ekologiska äpplen har hyfsat genomtänkta förpackningar, komposterbara utan plaster….
Dizzar att de måste vara förpackade i så mycket material.
och total dizzar ekologiska tomater i plastfilm

20120418-170900.jpg

0 reaktioner på ”Eko-logiskt igen…hizza och dizza förpackningar.

  • Christina Svärd on april 18th, 2012

    Min 43 åriga dotter tjatar på oss, min man och mig att vi skall börja.
    Jag vill, skall bara få maken ,som alltid handlar, att inse det också

    Hälsningar
    Christina i Lerberget

@twitter