Bokmässa och matsnack i stora lass

post

Bo Hagström och jag, italian lovers

Härligt med årets begivenhet, bokmässan i Göteborg och årets nya skörd av kokböcker. Temat för i år verkar vara vardagsmat. Det skall vara lätt och gå snabbt enligt många av mina kolleger, själv så vurmar jag nog mer för att det skall vara gott, hyfsat nyttigt och utan stress. Jag ser inte matlagningstiden som något nödvändigt ont utan med som en  sorts stående meditation vid spisen. En av mina gäster var härliga Bo Hagström med sin nya bok Buonissimo!! skönt inspirerande med en hel del anekdoter och smultronställen från Italien.  Kom gärna och besök mig, jag och Tomas Tengby presenterar kokböcker och författare ända fram till söndag på mat och trädgårdsscenen på plan2, Svenska Mässan.

Två hårt arbetande programledare

@twitter