Bananer i pyjamas…

post

Egentligen blir jag lite trött på den ständiga vitamin uppståndelsen. Bokstäverna avlöser varandra och nu har turen kommit till lilla B12 att skrivas om i media. Tänker på barnprogrammet Bananer i pyjamas när jag hör B12. (det var förresten den  sång jag hasplade ur mig på komando framför kameran när jag var på Robinson castingen för många år sedan, kom i min nervositet inte på någon annan sång just då).

Kroppen behöver bränsle, rätt sorts bränsle om den ska fungera. B12 finns i animaliska livsmedel (fisk & skaldjur, kött, mjölkprodukter, ägg m.m) Men som alltid kan det vara idé att köpa ekologiska råvaror. De innehåller så mycket högre doser av alla sorts vitaminer och mineraler, och man slipper de tråkiga gifterna som annars smyger sig på våra kroppar. B12 har visat sig bra för minnet. Kombinerar men det dessutom med motion och ett stressfritt liv så är saken biff. (B12=biff). Det låter ju alltid så lätt. Men man skall göra det också. Det är alltid det svåra.

@twitter