5 ostron & 1 champagne

post

Far tunt som en liten tätting över Sverige i helgen. Hade en jättebra dag igår i Farsta Centrum. Våren stod i fokus och jag pratade örter och planteringstips blandat med smakprover och matsnack. Är alltid så fascinerad över hur mycket jag själv lär mig när jag är ute och står på scen. Får alltid nya tips. Fick en påse jordärtsskockor med mig hem. Ekologiska förståss. Damen i fråga (som gav mig dem) gjorde chips med stor framgång av dem, hon tyckte jag oxå skulle prova. Lyssnade på uppladdningen av lördagens P4 extra när jag susade hem med tåget i morse. Det var pesto för hela slanten. Jag lyckades faktiskt omvända Carina att göra sin egen istället för att köpa färdig.

20120401-235510.jpg

Vill ni lyssna på programmet klicka här
Nu på söndagen bär det iväg till Sjömagasinet. Vet att jag tränar….men ett litet glas bubbel och några ostron är bra för själen.

20120401-235752.jpg
Tripple & touch, Star Choir fick med sig Måns zelmerlöw på en spontan sång och maten var ljuvlig. Grattis Ulf Wagner och Gustav Trägårdh 1 år på Sjömagasinet!

@twitter